Ιδέες & Προτάσεις για Δώρα Χριστουγέννων

 Προτάσεις για δώρα Χριστουγέννων 





Πλησιάζουν Χριστούγεννα, μια από τις πιο αγαπημένες εποχές όλου του χρόνου για μικρούς και μεγάλους. 

Ιδιαίτερα φέτος, τα έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ, καθώς τα Χριστούγεννα σημαίνουν φως, ζεστασιά, ξύλα που καίγονται στο τζάκι, γιορτινή μουσική, στολισμένα δέντρα, μυρωδιές από γλυκά, ζεστή σοκολάτα, χρωματιστά φωτάκια και φυσικά στιγμές χαλάρωσης και θαλπωρής με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. 

Ας μην αφήσουμε όσα συμβαίνουν να μας στερήσουν τη μαγεία τους, ας στολίσουμε το σπίτι μας όσο πιο όμορφα γίνεται και ας φροντίσουμε από νωρίς για τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας!

Παρακάτω θα δείτε μερικές ιδέες για δώρα Χριστουγέννων:


Γούρια 




Αποτελούν μια από τις πιο κλασικές και πετυχημένες λύσεις δώρου, καθώς είναι οικονομικά και υπάρχει μεγάλη ποικιλία ειδών και χρωμάτων για κάθε σπίτι. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διακοσμητικά ρόδια, ξύλα κανέλλας, πέταλα, κ.ά. Όλοι άλλωστε, θέλουμε την τύχη με το μέρος μας!


Κόσμημα ή ρολόι με χάραξη




Για πιο προσωπικά δώρα, μπορείτε να επιλέξετε κάποιο κόσμημα ή ένα ρολόι και να ζητήσετε να γίνει επάνω χάραξη, με μια ημερομηνία ή μια φράση που θα θυμίζει μόνο εσάς σε εκείνον που πρόκειται να το φορέσει. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε ένα μοναδικό δώρο, ειδικά φτιαγμένο για τον άνθρωπο που θα το χαρίσετε!


Βιβλία, βιβλία και πάλι βιβλία



Αποτελούν μια από τις αγαπημένες μου επιλογές και αν είναι σωστά διαλεγμένα, θα γίνουν μικροί θησαυροί για τους ανθρώπους που θα τα χαρίσετε. Μη ξεχνάτε ότι τα βιβλία μας ταξιδεύουν, οξύνουν τον τρόπο σκέψης μας και μοσχομυρίζουν στο ξεφύλλισμα!


Αρωματικά κεριά χώρου 




Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά χρώματα και αρώματα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, ωστόσο ό,τι και αν διαλέξετε, να θυμάστε ότι τα κεριά εκτός από το υπέροχο άρωμα που διαχέουν στο χώρο, καθαρίζουν και την ατμόσφαιρα από καπνό και μυρωδιές. Επιπλέον, όπως και να το κάνουμε, κανένα τεχνητό φως δε μπορεί να συγκριθεί με το αίσθημα ζεστασιάς των κεριών.


Χριστουγεννιάτικα καλάθια




Άλλη μια εύκολη, όμορφη και γιορτινή λύση για δώρο, αποτελούν τα χριστουγεννιάτικα καλάθια ή σεντούκια, τα οποία μπορείτε να γεμίσετε με ό,τι επιθυμείτε, από διαλεχτά κρασιά, σοκολάτες και ξηρούς καρπούς, μέχρι κρέμες και προϊόντα περιποίησης και ενυδάτωσης. 


Κασετίνες τσαγιού 




Υπάρχουν πολλές και ιδιαίτερες ποικιλίες τσαγιού, ορισμένες μάλιστα είναι εξαιρετικής ποιότητας και πωλούνται σε πανέμορφες ξύλινες κασετίνες, οι οποίες περιλαμβάνουν πολλά είδη και διαφορετικές γεύσεις. Το τσάι εκτός από το πιο δημοφιλές ρόφημα στον κόσμο, αποτελεί μια πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. 


Μασάζ 



Ακόμα μια ξεχωριστή ιδέα δώρου, είναι μια προπληρωμένη κάρτα για υπηρεσίες μασάζ, χαμάμ, περιποίησης προσώπου και σώματος ή αρωματοθεραπείας. Μπορεί να είναι άυλο δώρο, ωστόσο είναι τέτοια η απόλαυση και η ευεξία που δε ξεχνιέται!

Τέλος, μη ξεχάσετε να συνοδεύσετε τα δώρα σας με ένα μήνυμα ή μια κάρτα με ευχές, καθώς όλη η ουσία τους είναι ακριβώς αυτή, να μεταφέρουν την αγάπη που θέλουμε να μοιράσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Είναι γυναικοκτονία, τι δεν καταλαβαίνεις;

Γιατί πρέπει να κόψετε τη λευκή ζάχαρη;

Κάθε αρχή και...ένα δώρο